Ο Βασίλης Λεβέντης στον Realfm 97,8

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πρόσφατα δημοσκοπικά ευρήματα που εμφανίζουν το κόμμα του ανεβασμένο σε σχέση με το ποσοστό των εκλογών, αλλά και στην πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές.

«Εμείς πιστεύουμε ότι η δημοσκόπηση σε εμάς είναι πάντα λίγο άδικη και ότι είμαστε λίγο παραπάνω. Και που το αποδίδω αυτό; Στην πίεση στο τηλέφωνό μου, στην επισκεψιμότητα στα γραφεία, στην εγγραφή μελών, στις κρούσεις από άλλα κόμματα για να ενταχθούν. Πράγματα που δεν υπήρχαν πριν από τον Ιανουάριο του 2015. Η δημοσκόπηση η τελική, που πιστεύω να είναι εορταστική, θα είναι των εκλογών», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης.

Στο ερώτημα αν αποτελεί λύση για τη χώρα μια χρεοκοπία και επιστροφή στη δραχμή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε: «Όχι. Αυτό όχι. Δεν έχει αναλογιστεί και αυτή είναι η θέση της Ένωσης Κεντρώων ήταν πάντα σταθερά υπέρ του ευρώ η θέση, ότι αν πάμε στη δραχμή τι θα γίνει. Αν μπορούσε να γίνει μία δοκιμή δύο ημερών, είναι ο απόλυτος εμφύλιος…»

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Ανοιχτός ο Σκουρλέτης σε εκλογές ή δημοψήφισμα

Άδωνις: Δεν ψηφίζω γουρούνι στο σακί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ