Άδωνις: Δεν ψηφίζω γουρούνι στο σακί

«Δεν ψηφίζουμε γουρούνι στο σακί. Γουρούνι στο σακί εγώ δεν ψηφίζω. Λευκή επιταγή στον κ. Τσίπρα εγώ δεν δίνω» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 ερωτηθείς σχετικά με το αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία.

Αναφερόμενος στη συνέχεια, στην πορεία των διαπραγματεύσεων και στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. σημείωσε: «Πιστεύω ότι σήμερα θα έχουμε μία δήλωση που θα καταγράφει την σαφέστατη βελτίωση, ως προς το κλίμα στις διαπραγματεύσεις, αλλά που θα ξεκαθαρίζει επίσης ότι απέχουμε πόρρω από συμφωνία. Αρα δεν θα επιτρέπει να ξεκλειδώσει η ΕΚΤ τη ρευστότητα».

Στο ερώτημα αν υπάρχουν τα χρήματα προκειμένου η κυβέρνηση να πληρώσει αύριο Τρίτη τη δόση ύψους 770 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Αύριο σίγουρα υπάρχουν αυτά τα λεφτά. Αν με ρωτάτε αν φτάνουν συνολικά για τις δαπάνες του Μαΐου πιθανόν γι’ αυτό να έχει πρόβλημα, αλλά μέχρι το τέλος Μαΐου έχει χρόνο η κυβέρνηση να προχωρήσει σε συμφωνία».

«Είμαστε πάνω στο σχοινί, ναι δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια. Είμαστε πάνω στο σχοινί» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Ανοιχτός ο Σκουρλέτης σε εκλογές ή δημοψήφισμα

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ