Τα “καρφιά” του Αντώναρου μέσω… Facebook

Μία «ιστορία» από τον Οκτώβριο του 2009, μετά την εκλογική ήττα της Νέας Δημοκρατίας, από το ΠΑΣΟΚ, περιέγραψε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Με αφορμή τις εκλογές στη Βρετανία και την παραίτηση του αρχηγού των Εργατικών, αναφέρθηκε σε ένα παρασκήνιο από την παραίτηση του τότε Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή. Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος έγραψε:

«4 Οκτώβριου 2009. Κυριακή βράδυ εκλογών στα ιστορικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Ρηγίλλης. Τα αποτελέσματα έχουν γίνει πια γνωστά. Η ήττα μεγάλη. Στο γραφείο του Πρωθυπουργού και Πρόεδρου του κόμματος Κώστα Καραμανλή έχουμε μείνει τρία τέσσερα άτομα. Η ατμόσφαιρα βαριά.

Ένας υπουργός που κάθεται δίπλα μου ψιθυρίζει στο αυτί: “Πες του να μείνει.”

“Δεν θα του πω τίποτε” , του απαντώ. ” Ο Καραμανλής έχει πάρει τις αποφάσεις του.” Μια ώρα μετά ο απερχόμενος πρωθυπουργός εμφανίζεται στο Ζάππειο, αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας, ανακοινώνει την παραίτηση του και δρομολογεί αμέσως τη διαδικασία για την εκλογή διάδοχου στην ηγεσία του κόμματος.

Γιατί τα θυμήθηκα όλα αυτά σήμερα;

Μα γιατί μόλις διάβασα στο διαδίκτυο ότι παραιτήθηκε ο αρχηγός των Εργατικών Μιλιμπαντ που έχασε τις χθεσινές εκλογές στη Βρετανία. Χωρίς φυσικά να του το ζητήσει κανείς. Έκανε απλά το αυτονόητο.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Βενιζέλου στον Τσίπρα: Ύφος πολλών καρδιναλίων

Η συνάντηση του Βαρουφάκη με τον Λουίς ντε Γκίντος – ΦΩΤΟ

Σαμαράς: Να υπάρχει συμφωνία, αλλά φοβάμαι ότι θα υπάρχει μεγάλη φοροεπιδρομή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ