Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Οικονομικό Επιμελητήριο

Τον πρόεδρο, καθώς και τα μέλη του προεδρείου, Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο, Α΄ αντιπρόεδρο, Κολιό Ζώη, Β΄ αντιπρόεδρο και Μανούσο Κωνσταντίνο, οικονομικό Επόπτη, του Οικονομικού Επιμελητηρίου υποδέχτηκε σήμερα ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, καθώς και τα μέλη του προεδρείου, μετέφεραν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ζοφερή εικόνα της αγοράς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, τονίζοντας την ανάγκη για άμεσο και έντιμο συμβιβασμό, που θα οδηγήσει σε συμφωνία.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι του Οικονομικού Επιμελητηρίου, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία κατά τη διάρκεια της κρίσης, είναι ότι τα αρνητικά αποτελέσματα των καθυστερήσεων και της αναβλητικότητας στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του τόπου έχει πληρώσει και εξακολουθεί να πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας.

Πρόσθεσαν, ότι οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε από την αρχή το μείζον θέμα του παραγωγικού μοντέλου της οικονομίας, καθώς η κατάσταση συνολικά απαιτεί δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις και λύσεις, που μόνο μέσα από ένα περιβάλλον ευρείας συναίνεσης μπορούν να αποφασιστούν και κυρίως να εφαρμοστούν.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παυλόπουλος συνάντησε τον Συνήγορο του Καταναλωτή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ