Καπερνάρος: Στο χείλος της καταστροφής η Ελλάδα

“Είμαι εκτός Βουλής συνειδητά γιατί δεν θεωρώ τον ευατό μου να είμαι βουλευτάκιας για την καρέκλα” ανέφερε ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος στον Real Fm 97,8 στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, ο πρόεδρος του κόμματος ΡΙΖΕΣ τόνισε: “Θα πάρουμε εμείς το βάρος της διαπραγμάτευσης, ενώ είπαν ότι θα το πάρουν αυτοί;”.

“Πώς θα ψηφίσουμε; Ξέρουμε τις προϋποθέσεις και τους όρους που συμμετείχαν στις διαβουλεύσεις για τη συμφωνία; Τι αφορά το δημοψήφισμα; Όταν μπήκαμε στο ΔΝΤ, μας κάλεσε κανείς να δημοψηφίσουμε; Το υπουργικό συμβούλιο γνωρίζει τις λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης; Είναι δεδομένο ότι δεν την ξέρουν. Άρα επί ποιου θέματος θα αποφανθούμε;” πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Καπερνάρος σημείωσε: «Περίμενα από τον κ. Μητρόπουλο -και το θέτω σε προσωπικό επίπεδο- που βγήκε και είπε ότι δεν υπάρχει υπουργός Οικονομικών που να μην είναι στη λίστα Νικολούδη, να κατονομάσει. Γιατί για να το πει σημαίνει ότι το διαπίστωσε και το αντιλήφθηκε”.

“Τα ψέματα τελείωσαν. Η Ελλάδα είναι ιστορικά προ του χείλους της καταστροφής της” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ