Το επεισόδιο ανάμεσα στην Βούλτεψη και τον Τριανταφυλλίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή ανάμεσα στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδης.

Παίρνοντας το λόγο η Σοφία Βούλτεψη ανέφερε ότι «όταν καταγγέλλεις κάποιον, πρέπει να έχεις το ηθικό ερέθισμα να το κάνεις και αν είσαι δημοσιογράφος πρέπει να έχεις αποδείξεις».

«Στην πολυετή επαγγελματική μου καριέρα δεν έχω αναμειχθεί σε θέματα ειδησεογραφίας. Ο συνάδελφος κ. Τριανταφυλλίδης οφείλει να φέρει τον άνθρωπο στον οποίο έδωσα εγώ εντολή για οτιδήποτε, για να δημοσιεύσει ή να μην δημοσιεύσει. Ανακοινώσεις προσώπων, που αν έμπαινα στον κόπο να τους κάνω αγωγή θα την έχαναν, δεν δέχομαι να τις φέρνουν ως απόδειξη. Κάποια από τα πρόσωπα αυτά είναι 70 χρονών και ήθελαν να προσληφθούν αν και συνταξιούχοι», υπογράμμισε η βουλευτής.

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Τριανταφυλλίδη ο οποίος ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για προσωπική κόντρα με την Σοφία Βούλτεψη, υπογράμμισε: «Χρησιμοποίησα την επιστολή – καταγγελία δύο ανθρώπων που επελέγησαν από τη Νέα Δημοκρατία για να ασκήσουν έργο στην ΕΡΤ και παρατήθηκαν από τη θέση αυτή επειδή ασκήθηκαν κομματικές πιέσεις. Στο κείμενό τους λένε ότι η κυρία Βούλτεψη έδωσε εντολή να καλυφθεί φεστιβάλ φολκλορικό στην Κρήτη και ‘έκοψε’ την ομιλία του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ».

«Δεν έχω ασχοληθεί ούτε με τον κ. Τσίπρα, ούτε με κανέναν», είπε η Σοφία Βούλτεψη και συνέχισε:

«Επειδή δεν υπάρχει απόδειξη, έχουν σωθεί αυτοί οι δύο κύριοι στους οποίους αναφέρεται ο κ. Τριανταφυλλίδης από το γεγονός ότι δεν είμαι τύπος που κάνω αγωγές. Απόδειξη τέτοια δεν υπάρχει και ο κ. Τριανταφυλλίδης το χρησιμοποίησε σκόπιμα αυτό για να θίξει την τιμή και την υπόληψή μου ως δημοσιογράφος». 

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ψαριανός: Ο καλός Παππάς και ο κακός Ψαριανός – ΒΙΝΤΕΟ

Το κινητό που ενόχλησε την Βαγενά – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ