Πάγκαλος για Χριστοδουλοπούλου: Να πάρει τους μετανάστες σπίτι της

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Τασίας Χριστοδουλοπούλου εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm» με αφορμή τις δηλώσεις της αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής για τους πρόσφυγες.

«Λέγεται πως η κα Χριστοδουλοπούλου είπε ότι θα τους πάρω στους διαδρόμους του υπουργείου. Τον κακό της τον καιρό και να μάθει να σέβεται τον Έλληνα πολίτη, που την έφερε σε αυτή τη θέση, την οποία κατέχει. Το υπουργείο δεν της ανήκει και πρέπει να το καταλάβει αυτό. Το υπουργείο ανήκει στον ελληνικό λαό και δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να βάζει αυτούς που γουστάρει ή επιλέγει στους διαδρόμους του υπουργείου.

Οι διάδρομοι του υπουργείου είναι για να κυκλοφορεί ο πολίτης, ο Έλληνας που κάνει τις δουλείες του και ο υπάλληλος. Αν λοιπόν θέλει να κάνει κάτι σαν φιλανθρωπικό δείγμα γραφής και να μας δώσει ένα παράδειγμα, να τους πάρει αυτούς στο σπίτι της. Να βάλει άλλους 30 Πακιστανούς, Αφρικανούς, να μείνουν εκεί προς το παρόν και να κοιμούνται. Γιατί δηλαδή πρέπει να μπουν στους διαδρόμους του υπουργείου; Δεν έχουν καμία δουλειά εκεί», είπε ο πρώην υπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: «Σκαλοπάτι» η συμφωνία μέσα στον Απρίλιο

Γεωργιάδης: Ξενέρωσα όταν έγινε υπουργός Υγείας ο Βορίδης – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ