Κακλαμάνης: Να καταθέσει αύριο κιόλας τη λίστα ο κ. Νικολούδης – BINTEO

«Πρέπει αύριο κιόλας να φέρει και να καταθέσει ο κ. Νικολούδης στη Βουλή τη λίστα για την οποία μίλησε ο κ. Μητρόπουλος», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με αφορμή την καταγγελία που έκανε ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος.

«Και το λέω αυτό διότι απαντώντας ο κ. Νικολούδης λίγο πριν κλείσει η Βουλή για το Πάσχα σε ερώτηση βουλευτή, όχι για τη λίστα Νικολούδη, αλλά για τη λίστα Λαγκάρντ στην ουσία είπε ότι έλεγε και η προηγούμενη κυβέρνηση. Οτι οι Ελβετοί δεν συνεργάζονται, θεωρούν τη λίστα πλαστή γιατί έχει υποκλαπεί και είναι πολύ δύσκολο να εισπραχθεί ή να βρεθεί το οτιδήποτε, ενώ είχε πει στις προγραμματικές δηλώσεις ότι από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τον Ιούνιο θα εισπράξει 2,5 δισ.», είπε ακόμα και πρόσθεσε:

«Πρέπει αύριο κιόλας και ο Τσίπρας και ο κ. Νικολούδης, εγώ έχω μείνει ενεός με την επίθεση που είπε ο κ. Μητρόπουλος και είπε ότι πήγε στον εισαγγελέα προφανώς όχι της υπηρεσίας και δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό είναι άλλο τεράστιο θέμα. Οχι επειδή χτυπήθηκε ή απειλήθηκε ένας πολιτικός και πολίτης απλός να ήταν που να είχε κάνει αυτό το πράγμα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης:

Νικολούδης: Το 2017 τα πρώτα έσοδα από τη φοροδιαφυγή

Μητρόπουλος: Πρωτοσέλιδο οδήγησε συγγενή μου σε απόπειρα αυτοκτονίας

Στη Bουλή η «λίστα Νικολούδη»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ