Γιακουμάτος: Είμαι τρομερά ανήσυχος

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, εκφράζοντας την ανησυχία του για την πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές.

«Είμαι τρομερά ανήσυχος και δεν είμαι εγώ, είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες. Λυπάμαι πάρα πολύ που μετά από τρεις μήνες μία κυβέρνηση έχει πλήρη ακυβερνησία. Και το λέω αυτό γιατί είναι τρομερό να σε πλησιάζει ο πολίτης, να σε φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, όταν σου λέει “έχω κάποιες οικονομίες στην τράπεζα, τι να κάνω;”. Το θέμα είναι ότι αυτός κοιμάται το βράδυ με άγχος. Είναι αδιανόητο, δεν έχει ξαναγίνει στα 2,5 χρόνια του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. Τέτοια αγωνία, τέτοια ανησυχία», σχολίασε αρχικά ο κ. Γιακουμάτος και συνέχισε:

«Η ουσία είναι ότι η Ν.Δ. κράτησε όρθια 2,5 χρόνια τη χώρα, όταν πήγαινε να τη βγάλει από το μνημόνιο, είχαμε 1,9% ρυθμό ανάπτυξης όταν ήμουν στο υπουργείο το τρίτο τρίμηνο, έγινε 0,8% και τώρα πάει για ύφεση πάλι».

«Το τέλος αυτής της κυβέρνησης θα είναι πολύ χειρότερο από αυτό της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. Πολύ χειρότερο», πρόσθεσε και εξήγησε:

«Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Τρεις μήνες βλέπουμε ακυβερνησία και βλέπουμε τρεις μήνες τι κάνει αυτή η κυβέρνηση και πως πάει να παραμυθιάσει λες και με λόγια μπορείς να κοροϊδέψεις τους ευρωπαίους. Εκεί είναι το θέμα. Άρα θα είναι χειρότερο το μέλλον της κι ας είναι πρόβλεψη».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Ο Κικίλιας στο χειρουργείο – ΦΩΤΟ

Στρατούλης: Καμία περίπτωση για μείωση συντάξεων

Παυλόπουλος: Αισθάνομαι όπως στο σπίτι μου – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ