Μπακογιάννη: Η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τρομοκράτες;

«Διαπραγματεύεται η ελληνική κυβέρνηση με τους τρομοκράτες προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της και να χαράξει την πολιτική της στα θέματα που αφορούν τη Δικαιοσύνη;», αναφέρει σε ερώτησή της η Ντόρα Μπακογιάννη προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο.

Η Ντόρα Μπακογιάνη κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο,  με την οποία ζητά να ενημερωθεί η Βουλή, αν η κυβέρνηση έχει επαφές με έγκλειστους τρομοκράτες, ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου για κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας.

Στην ερώτηση της η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζει μεταξύ άλλων, ότι, «η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λέβα, επισκέφθηκε τις φυλακές Δομοκού και το Νοσοκομείο Λαμίας για να συναντήσει το Δημήτρη Κουφοντίνα και άλλους έγκλειστους τρομοκράτες, να τους στηρίξει ψυχολογικά και να τους ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σχετικά με το νομοσχέδιο που θα προβλέπει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’».

«Διαπραγματεύεται η ελληνική κυβέρνηση με τους τρομοκράτες προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της και να χαράξει την πολιτική της στα θέματα που αφορούν τη Δικαιοσύνη;» ρωτά χαρακτηριστικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

 

Διαβάστε επίσης:

Ερώτηση Μπακογιάννη για τη δανειακή σύμβαση

Μπακογιάννη: Έχει ευθύνη για τα 11,5 δισ ο Βαρουφάκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ