Κόντρα της Δούρου με Άδωνι-Λοβέρδο για τα αποθεματικά της Περιφέρειας

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο Τwitter, μεταξύ της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου, του Άδωνι Γεωργιάδη και του Ανδρέα Λοβέρδου, με αφορμή τα αποθεματικά της Περιφέρειας Αττικής και το ενδεχόμενο μεταφοράς μέρος τους στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση του, ανέφερε ότι η Ρένα Δούρου, παίρνει το Αποθεματικό της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις.

«Η Ρένα Δούρου τώρα προσπαθεί να αρπάξει όλο το Αποθεματικό της Περιφέρειας Αττικής (350.000.000€) για να πληρώσουν μισθούς/συντάξεις..ντροπή»

 

Στο ίδιο ύφος και η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος ανέφερε στο Twitter, ότι κατέθεσε ερώτηση σε όλους τους υπουργούς για την συγκεκριμένη υπόθεση.  

«Σαρώνουν τα αποθεματικά των φορέων για υποχρεώσεις του δημοσίου. Ακόμη και της περιφέρειας Αττικής. Κατέθεσα ερώτηση σε όλους τους Υπουργούς».

 

 

Άμεση ήταν η απάντηση της Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία έγραψε στο Twitter:«Είναι φανερό πως κάποιοι δεν αντέχουν τη Δημοκρατία και την μεταχειρίζονται α λα καρτ».

 

«Αυτοί που δεν είχαν ιδέα για τα χρήματα της Περιφέρειας, τώρα καταγγέλλουν ότι θέλουμε να πληρώσουμε μνημονιακούς λογαριασμούς. Είναι αστείοι», έγραψε στο twitter η Ρένα Δούρου. Λίγο αργότερα πρόσθεσε:

«Είναι φανερό πως κάποιοι δεν αντέχουν τη Δημοκρατία και την μεταχειρίζονται α λα καρτ. Δεν θα τους περάσει».

 

Διαβάστε επίσης:

Ερώτηση του Λοβέρδου σε εννέα υπουργούς για τα repos

Ο Βαρεμένος ζητά ενημέρωση για τα συνθήματα των ΟΥΚ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ