Ψαριανός για Κωνσταντοπούλου: Συμπεριφέρεται ως αντιπολιτευόμενη δελφίνος

Την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και τη στάση της στο Κοινοβούλιο, σχολίασε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, επισημαίνοντας ότι ορισμένες φορές «συμπεριφέρεται ως πρόεδρος συλλόγου αναξιοπαθούντων» και «όχι ως Πρόεδρος της Βουλής».

Συγκεκριμένα,  με αφορμή την ένταση που σημειώθηκε την Τετάρτη στην Βουλή, ο κ. Ψαριανός, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, δήλωσε:  «Η ίδια πρέπει να αποφασίσει, να συνειδητοποιήσει ότι η ίδια είναι θεσμός. Είναι Πρόεδρος της Βουλής, είναι το τρίτο ισχυρότερο πρόσωπο του πολιτικού συστήματος της δημοκρατίας μας. Και οφείλει να συμπεριφέρεται ως Πρόεδρος της Βουλής, όχι ως πρόεδρος του συλλόγου αναξιοπαθούντων ή μιας παράταξης ή του κόμματός της».

Παράλληλα, τόνισε: «Της εύχομαι να γίνει πρόεδρος κάποιου κόμματος, μπορεί να το επιθυμεί. Έχει κακούς συμβούλους, ίσως δεν έχει καλή αγωγή, θα ήθελα να πω. Η συμπεριφορά της είναι ολίγον ανάγωγος. Ο Πρόεδρος της Βουλής κάνει άλλα πράγματα, έχει μάθει απ’ έξω το Κανονισμό κι όλους τους αστερίσκους, αλλά δεν έχει καταλάβει τι είναι ο πρόεδρος της Βουλής. Ξέρει απ’ έξω όλον τον Κανονισμό, αλλά δεν ξέρει τι κάνει ο Πρόεδρος» σημείωσε ο βουλευτής του Ποταμιού ο οποίος ακολούθως εξέθεσε την άποψη ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενδεχομένως να θέλει να γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι εξαιρετικά φιλόδοξος άνθρωπος κι αυτό είναι πολύ θεμιτό. Μπορεί να θέλει να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Της το εύχομαι να την διεκδικήσει και να έχει κάποια επιτυχία ή να γίνει πρόεδρος ενός άλλου κόμματος, ενός κάποιου κόμματος. Η κυρία Κωνσταντοπούλου συμπεριφέρεται ως αντιπολιτευόμενη δελφίνος εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αυτό μπορεί να το κάνει όχι από το προεδρείο της Βουλής, επαναλαμβάνω. Το αντίπαλο δέος του Τσίπρα είναι ως τώρα ο κ. Λαφαζάνης. Νομίζω πως ο κ. Λαφαζάνης πρέπει να ανησυχεί κάπως. Υπάρχουν και άλλοι διεκδικητές δελφίνοι» συμπλήρωσε με νόημα.

Στην ερώτηση αν ο ίδιος ψήφισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής ο Γρηγόρης Ψαριανός απέφυγε να απαντήσει:

«Δεν θα ήθελα να σας πω εγώ προσωπικά τι έκανα. Το κόμμα μας δήλωσε ότι την ψήφισε. Έχω κάνει ένα ρεπορτάζ και ξέρω ότι δεν την ψήφισαν όλοι απ’ ό,τι έχω καταλάβει. Αυτό ήταν συμβολικό και καλά έκανε το κόμμα και δήλωσε, γιατί πραγματικά έπρεπε και οφείλουμε όλοι να έχουμε μία συναινετική διάθεση» κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης:

Προσωπική μονομαχία Κωνσταντοπούλου – Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοχάρης: Θα τα κάνετε χειρότερα από τον… Θεοχάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις για τον Βαρουφάκη: Τον τρολάρει όλη η Ευρώπη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ