Η Κωνσταντοπούλου στην Μπακογιάννη: Μην κάθεστε με το χέρι στην τσέπη – ΒΙΝΤΕΟ

“Φαντάστηκα ότι όταν πήρατε το λόγο επί προσωπικού, θέλατε να απαντήσετε σε κάποια προσωπική προσβολή, δεν φαντάστηκα ότι θα θέλατε να απευθύνετε προσωπικές προσβολές, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντώντας στις καταγγελίες της Ντόρας Μπακογιάννη

Ο αποπροσανατολισμός έχει τα όριά του, είπε η πρόεδρος της βουλής και εξήγησε από την πλευρά της τι συνέβη σχετικά με την άδεια που ζήτησε για να μεταβεί στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Η κυρία Μπακογιάννη ζήτησε να ανταπαντήσει όμως η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν της το επέτρεψε και έδωσε το λόγο στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο. 

“Τόσο πολύ φοβάστε την απάντηση;” ακούστηκε να λέει από τα έδρανα η βουλευτής της ΝΔ, ζητώντας επίμονα να μιλήσει. 

“Με το χέρι στην τσέπη μέσα στη μέση του βουλευτηρίου, την ώρα που μιλάει ο υπουργός; Αν θέλετε τόσο πολύ το λόγο, θα σας δώσουμε το λόγο μετά. Καθίστε στη θέση σας και προσπαθείστε να συγκρατηθείτε και να μη δίνετε αυτή την εικόνα”, είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.  

Η πρόεδρος της βουλής σχολίασε και την αναφορά της κυρίας Μπακογιάννη στην επιτροπή πόθεν έσχες:  “Πράγματι η λειτουργία της είναι σημαντική ιδίως γιατί εμφανίζονται φαινόμενα βουλευτές να έχουν ξεχάσει να δηλώσουν παρα πολύ μεγάλα ποσά όπως του 1 εκατ. ευρώ, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και το γνωρίζετε”. 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Προσωπική μονομαχία Κωνσταντοπούλου – Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ της Κωνσταντοπούλου και του Κεγκέρογλου – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μπακογιάννη στην Κωνσταντοπούλου: Αντιλαμβάνομαι το στραπάτσο που πάθατε – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ