Η Μπακογιάννη στην Κωνσταντοπούλου: Αντιλαμβάνομαι το στραπάτσο που πάθατε – ΒΙΝΤΕΟ

«Κάντε τη δουλειά σας και αφήστε τις ύβρεις και τη λάσπη σε άλλους» είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Κατήγγειλα χθες την κυρία Πρόεδρο της Βουλής στους δημοσιογράφους για την αμέλειά της να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της. Ένα από τα θέματα στα οποία πρέπει η Πρόεδρος της Βουλής να ανταποκριθεί είναι να βεβαιώνεται ότι η κοινοβουλευτική διπλωματία λειτουργεί απρόσκοπτα.

Αυτό που κατήγγειλα είναι ότι στο Συμβούλιο της Ευρώπης, που η Ελλάς και η Βουλή των Ελλήνων συμμετέχει και όπου υπάρχουν πολιτικές επιτροπές και όπου της πολιτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης εγώ προεδρεύω, στη σύσκεψη η οποία έγινε στο Παρίσι προχθές, η κυρία Πρόεδρος της Βουλής, παρά το ότι είχε τρεις εβδομάδες τα χαρτιά για να υπογράψει την άδεια της απουσίας μου και να βεβαιωθεί ότι μπορώ να μεταβώ ελευθέρως στο Παρίσι δεν το έπραξε», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη και συμπλήρωσε:

«Αν κάτι οτιδήποτε εγένετο σε αυτή τη βουλή και χρειαζόταν η ψήφος μου, αυτό δεν θα ήταν δυνατόν να γίνει διότι η κυρία Πρόεδρος της Βουλής είχε αμελήσει να υπογράψει την απόφαση η οποία θα μου επέτρεπε εμένα να ψηφίσω με επιστολική ψήφο».

«Αντιλαμβάνομαι ότι το στραπάτσο που πάθατε σήμερα ήταν μεγάλο και ότι ο εκνευρισμός σας, σας έφερε στην κατάσταση να πρέπει να λειτουργήσετε με τη λογική ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, στην προσπάθεια να συσπειρώσετε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αυτό θα το κάνετε έχοντας πάντοτε στο μυαλό σας ότι ο θεσμικός σας ρόλος είναι συγκεκριμένος. Και δεν είναι αυτός με τον οποίο λειτουργείτε τον τελευταίο καιρό. Κάντε τη δουλειά σας και αφήστε τις ύβρεις και τη λάσπη σε άλλους», κατέληξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Προσωπική μονομαχία Κωνσταντοπούλου – Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ της Κωνσταντοπούλου και του Κεγκέρογλου – ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνις: Η Κωνσταντοπούλου τσακώθηκε με όλους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ