Τι λέει ο Μπαλάφας για τον καβγά με την Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, διαβεβαίωσε ο Γιάννης Μπαλάφας, αναφερόμενος στη διαφωνία που είχαν στην Επιτροπή της Βουλής.

Ο κ. Μπαλάφας, έντονα εκνευρισμένος, απευθύνθηκε στην κ. Κωνσταντοπούλου και κατηγόρησε μέλη της επιτροπής για ναρκισσισμό και αντιδημοκρατική συμπεριφορά ως προς τη διαχείριση της πολύωρης συνεδρίασης.

Ο κ. Μπαλάφας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το κάνω διαλέξεις εφ’ όλης της ύλης δεν με εκφράζει. Δεν είναι δημοκρατικό. Κατά τη γνώμη μου, είναι βαθιά αντιδημοκρατικό και μόνο έναν ναρκισσισμό τρέφει του όποιου το κάνει. Είμαι άσσος στις διαδικασίες, αλλά σέβομαι το χρόνο όλων μας και την ποιότητα των ομιλιών».

Από την πλευρά της, η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Εγώ υπενθυμίζω προς όλους και δη προς τους κατέχοντες και αξιώματα στη Βουλή ότι αυτή η διαδικασία είναι διαδικασία ακρόασης, κατά την οποία τίθενται και ερωτήσεις από τους επιθυμούντες. Σεβαστώ κάποιοι να μην επιθυμούν, αλλά δεν θα περιορίσουμε το δικαίωμα εκείνων οι οποίοι επιθυμούν».

«Δεν είναι διαδικασία αυτή, κατά τη γνώμη μου», επανέλαβε ο κ. Μπαλάβας.

«Θα τα συζητήσουμε στη διαδικασία του Κανονισμού της Βουλής», δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Στη συνέχεια, ο κ. Μπαλάφας διευκρίνισε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την κ. Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι ο ναρκισσισμός αναφέρεται στους ερωτώμενους.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ