Ο έντονος διάλογος Κωνσταντοπούλου – Μπαλάφα – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονο διάλογο είχαν το βράδυ της Δευτέρας η πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο δεύτερος αντιπροέδρος της βουλής  Γιάννης Μπαλάφας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής για τις ΔΕΚΟ με θέμα το διορισμό στις θέσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ.

 “Πιστεύω και θα συνεχίσω να το πιστεύω και θα το κάνω στην πράξη ότι έρχομαι κάθε φορά εδώ να συζητώ το συγκεκριμένο θέμα. Το να κάνω διαλέξεις εφ’ όλης της ύλης δεν με εκφράζει. Δεν είναι δημοκρατικό, κατά τη γνώμη μου, είναι βαθιά αντιδημοκρατικό. Και μόνο ένα ναρκισσισμό τρέφει του οποίου το κάνει”, είπε ο κ. Μπαλάφας παίρνοντας το λόγο. 

“Είμαι άσος στις διαδικασίες, σας διαβεβαιώ. Τα παίζω στα δάχτυλα, αλλά σέβομαι τον χρόνο όλων μας και την ποιότητα των ομιλιών”, συνέχισε ο αντιπρόεδρος της βουλής.

 “Μάλλον είναι παράπονο προς την πρόεδρο…Σε κάθε περίπτωση εγώ υπενθυμίσω προς όλους και κυρίως προς αυτούς που κατέχουν αξιώματα στη Βουλή ότι αυτή η διαδικασία είναι διαδικασία ακρόασης κατά την οποία τίθενται και ερωτήσεις. Σεβαστό το δικαίωμα όσων δεν επιθυμούν να ρωτήσουν, αλλά δεν θα περιορίσουμε το δικαίωμα εκείνων που επιθυμούν” είπε η κυρία.  Κωνσταντοπούλου. 

“Τα τέσσερα πέμπτα των τοποθετήσεων δεν ήταν ερωτήσεις. Ερώτηση δεν είναι, λέω ένα ιστορικό 25 λεπτά και μετά πετάω μια ερώτηση που ήδη είχε απαντηθεί άλλες 14 φορές” απάντησε ο κ. Μπαλάφας. 

“Σας θυμίζω ότι και εσείς όπως και εγώ συμμετέχουμε σε αυτή την επιτροπή εξ οφίτσιο και έχουμε την υποχρέωση να είμαστε εδώ”, ανταπάντησε η πρόεδρος της βουλής. 

“Δεν είναι διαδικασία αυτή, δεν προάγει τίποτα” ανέφερε ο κ. Μπαλάφας, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να του λέει: “θα τα συζήτησουμε κατά τη διακασία του κανονισμού της βουλής”.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

 Η Εισαγγελέας για τον Παπακωνσταντίνου: Δεν υπάρχει παραγραφή

Αύξηση φόρων σε ποτά και τσιγάρα προανήγγειλε ο Κουρουμπλής

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ