Κουίκ: Ο κ. Καμμένος θα διεκδικήσει αποζημιώσεις από σκάνδαλα με γερμανικές εταιρείες – ΒΙΝΤΕΟ

Τη διεκδίκηση αποζημιώσεων υπέρ του δημοσίου από σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται γερμανικές εταιρείες προανήγγειλε ο Τέρενς Κουίκ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Το μήνυμα είναι σαφές προς την Ευρώπη και προς τη γερμανική πλευρά από την πλευρά του κ. Καμμένου. Ότι σκάνδαλο βρίσκει που έχει να κάνει με μίζες και με δωροδοκίες θα τα βγάζει στη φόρα», είπε ο υφυπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, και έστειλε μήνυμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να ανακαλέσει στην τάξη τον Μάρτιν Σουλτς.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο Πάνος Καμμένος στηρίζει τον Γιάνη Βαρουφάκη ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα από το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ.

Σχολιάζοντας την πιθανή εμπλοκή των θεσμών στα νομοσχέδια που προτίθεται να καταθέσει η κυβέρνηση, ο κ. Κουίκ επεσήμανε ότι «δεν θα επιτρέπαμε να εμπλακούν γιατί είναι θέματα που αφορούν την αξιοπρέπεια του Έλληνα, το χαμόγελο του Έλληνα και ένα καλύτερο αύριο του Έλληνα, το δημοσιονομικό κόστος το υπολογίζουμε στις σκέψεις αυτές».

Δείτε τα βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Πανούσης: Τέλος στην ενοχοποίηση συγγενών

Σακελλαρίδης: Σήμερα η ρύθμιση για τις 100 δόσεις, τι θα πουν Τσίπρας και Μέρκελ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ