Ο Καραγκούνης για την αποκάλυψη της «Αγοράς»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, για την αποκάλυψη της Αγοράς και τα όσα είπαν Σόιμπλε και Βαρουφάκης.

«Αυτό που προσπαθήσαμε και πετύχαμε τα τελευταία χρόνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ήταν να φύγει αυτή η φρασεολογία από τον χάρτη, ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει, εκτός ευρώ. Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει μια έξοδο της χώρας από το ευρώ. Αυτό που είχαμε αντιμετωπίσει εμείς το 2012 είναι απείρως χειρότερο από ότι αντιμετώπισε η κυβέρνηση αυτή από της 25 Γενάρη και μετά. Τότε ήμασταν με το ένα πόδι εκτός ευρώ», είπε αρχικά ο κ. Καραγκούνης και συνέχισε:

«Εμείς σοβαρά και υπεύθυνα κάναμε κάποια πράγματα, αντιμετωπίσαμε τα πράγματα, φέραμε τα πράγματα σε μια σταθερότητα και αλλάξαμε τη χώρα τελείως. Γιατί χάθηκε η εμπιστοσύνη στη χώρα; Γιατί ομολογεί ο κ. Βαρουφάκης ότι χάθηκε η εμπιστοσύνη; Τι έκανε λάθος;».

«Με θεατρινισμούς και ανευθυνότητα δεν μπορείς να κάνεις πολιτική. Γιατί θυμήθηκε ο κ. Βαρουφάκης ότι τώρα θα παγώσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις; Πριν τις εκλογές ακούγαμε πολλά πράγματα. Για κούρεμα του χρέους, για κατάργηση του μνημονίου με έναν νόμο, αλλά μετά από 50 μέρες τα έχουμε βάλει όλα αυτά στο συρτάρι και να λένε στον κόσμο, ότι υποσχεθήκαμε προεκλογικά, ξεχάστε το», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Καμμένος στην Bild: Εάν η Ελλάδα εκραγεί, η Ισπανία και η Ιταλία θα είναι επόμενες

Το tweet του Παπαδημούλη που «δείχνει» Βαρουφάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ