Χρυσοβελώνη: Ο Βενιζέλος προέβη στο σύνηθες παραλήρημά του

«Δυστυχώς, ο κ. Βενιζέλος δεν έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα της αποπομπής του από την εξουσία μετά από την ξεκάθαρη εντολή του ελληνικού λαού», τονίζει η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Ο κ. Βενιζέλος, δυστυχώς για τον ίδιο, αδυνατεί να αντιληφθεί, ότι υπάρχει μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται σκληρά, κόντρα στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και προς όφελος της πατρίδας μας. Και συγχέει, είτε συνειδητά, είτε από βαθύτατη άγνοια, τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό και την διεκδικητική στάση με την εξαλλοσύνη. Αυτή η πατριωτική στάση εκφράζεται και υλοποιείται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η οποία ανταποκρίνεται στην εντολή του ελληνικού λαού», αναφέρει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και προσθέτει:

«Για ακόμη μια φορά μετά την απομάκρυνσή του από την εξουσία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προέβη στο σύνηθες παραλήρημά του κατά του Προέδρου του Κινήματος και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, μη μπορώντας να χωνέψει ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ένα γνήσια πατριωτικό κόμμα με ανοιχτούς ορίζοντες.

Δυστυχώς, ο κ. Βενιζέλος δεν έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα της αποπομπής του από την εξουσία μετά από την ξεκάθαρη εντολή του ελληνικού λαού».

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Καραγκούνης για τις δηλώσεις της Παναρίτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ