Το ΠΑΣΟΚ για τον Ρωμανιά: Στερείται της στοιχειώδους σοβαρότητας

«Γνωστό τρόφιμο των τηλεπαραθύρων» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργο Ρωμανιά, με αφορμή την καταγγελία του ότι «οι αναλογιστικές μελέτες που έκοψαν τις συντάξεις έγιναν με λάθος στοιχεία».

«Σήμερα “χτύπησε” πάλι ο Γ. Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ρωμανιάς, γνωστός τρόφιμος των τηλεπαραθύρων.

Αντί να ασχολείται με τα αδιέξοδα στα οποία  η κυβερνητική καθυστέρηση οδηγεί τα ασφαλιστικά ταμεία, ο γραφικός κ. Γενικός ανακάλυψε «συνωμοσία για νόθευση» των αναλογιστικών μελετών που έγιναν για τα Ταμεία με «στόχο» την μείωση των συντάξεων», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Δεν μπορεί κανείς πλέον να τον παρακολουθήσει. Στερείται της στοιχειώδους σοβαρότητας».

«Αν ρωτούσε τις Υπηρεσίες του Υπουργείου θα του έλεγαν ότι οι αναλογιστικές αυτές μελέτες έγιναν από την Εθνική Αναλογιστική Αρχή με την συνεργασία της επιστημονικής ομάδας του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO) -του πιο αξιόπιστου διεθνούς Οργανισμού σε ανάλογα θέματα- και αξιολογήθηκαν με «άριστα» από τις αρμόδιες τεχνικές  υπηρεσίες της Ε. Ε.

Ας φροντίσουν αυτοί που τον έβαλαν να τον μαζέψουν, πριν γίνει και διεθνής και όχι μόνο εσωτερικός περίγελος», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης:

Εννέα μέτρα για την ΕΡΤ

Οι αποζημιώσεις πρωτοσέλιδο στον γερμανικό Τύπο

Παρασκευόπουλος: Θα υπογράψω για το Δίστομο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ