Χρυσοβελώνη: Προσβλητικός και προκλητικός ο Σόιμπλε

«Οι συνεχείς απειλές και οι εκβιασμοί του κ. Σόιμπλε προς την ελληνική κυβέρνηση με αποκορύφωμα την προσβλητική και προκλητική συμπεριφορά του προς τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη ξεπέρασαν τα όρια και του θεσμικού του ρόλου, αλλά και αυτών ακόμη των αρχών και των κανόνων που πρέπει να διέπουν τις σχέσεις των συνεργαζόμενων χωρών εντός του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Προφανώς, ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών ενοχλείται από το γεγονός ότι έχει απέναντί του μια ελληνική κυβέρνηση που στέκει όρθια και διαπραγματεύεται σκληρά και επίμονα για το συμφέρον του λαού της και όχι μια κυβέρνηση υπάκουη στις απαιτήσεις των δανειστών της, όπως ήταν η απόλυτα υποταγμένη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Ας καταλάβει επιτέλους ο κ. Σόιμπλε ότι, όπως έχει κατ’ επανάληψη τονίσει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, η ελληνική κυβέρνηση διά του Υπουργού Οικονομικών και των αρμοδίων οργάνων της διαπραγματεύεται για το μέλλον των παιδιών μας, για την αξιοπρεπή διαβίωση του ελληνικού λαού και δεν πρόκειται να αποδεχθεί πολιτικές που οδήγησαν την χώρα μας στην εξαθλίωση και τη μνημονιακή άβυσσο» τονίζει η κ. Χρυσοβελώνη.

Διαβάστε επίσης:

Οι αποζημιώσεις πρωτοσέλιδο στον γερμανικό Τύπο

Παρασκευόπουλος: Θα υπογράψω για το Δίστομο – ΒΙΝΤΕΟ

Die Welt: Η τρόικα κατέστρεψε συστηματικά τον ελληνικό λαό

Σόιμπλε: “Ανόητα αφελής” ο Βαρουφάκης – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ