Σακελλαρίδης: Η χώρα βαδίζει πλέον σε νέα κατεύθυνση

«Η χώρα βαδίζει πλέον σε νέα κατεύθυνση. Αυτό που δεν έγινε εδώ και πέντε χρόνια το έκανε η νέα ελληνική κυβέρνηση: διαπραγμάτευση με σημαντικά οφέλη για τον ελληνικό λαό» αναφερει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε δηλώσεις του με αφορμή τις ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την απόφαση του Eurogroup.

Όπως σημειώνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, «η αντίδραση του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει την κατανόησή μας. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά το μόνο που κατάφερε επί δυόμιση χρόνια ήταν να εφαρμόζει καταστροφικές πολιτικές της οποίες αποδεχόταν με παθητικότητα;».

Επιπλέον, αναφέρει ότι «ο άλλος εταίρος, της πάλαι ποτέ μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αντιγράφει το λεξιλόγιο των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών μιλώντας για ¨τζάμπα μαγκιές¨».

«Είναι κατανοητό ότι θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα. Θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, ώστε να βοηθήσουν τη χώρα, αν όντως αυτό επιθυμούν», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Διαβάστε επίσης:

Καραγκούνης: Το χειρότερο αποφεύχθηκε για την ώρα, αλλά…

ΠΑΣΟΚ: Η χώρα πάει χιλιόμετρα πίσω

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ