Λεωφορείον “Ο Καμμένος”

Κανένα περιθώριο συνεργασίας δεν υπάρχει με αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα, ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια του αγιασμού που έγινε στα κεντρικά γραφεία του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες.


“Ξεκινάμε περιοδείες με λεωφορείο σε όλη την Ελλάδα”, τόνισε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας : “Εμείς μπορούμε να περπατήσουμε σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό. Θέλουμε να πλησιάσουμε όσους δεν μας έχουν ακούσει μέχρι τώρα. Πρέπει να φτάσουμε στην κάθε οικογένεια, να τους πούμε τη λύση που θα δώσουμε και εξασφαλίζει το αύριο της πατρίδας”.

“Σήμερα αποκτήσαμε κοινοβουλευτική ομάδα.Θα έχουμε πλέον λόγο στο Κοινοβούλιο εκεί όπου η συγκυβέρνηση μας απαγόρευσε να μιλάμε”, τόνισε, ανακοινώνοντας ότι το πρωί της Τετάρτης θα βγει σε δημόσια διαβούλευση το κυβερνητικο πρόγραμμα του κόμματος.

“Οι υποψήφιοι προκύπτουν από δημόσια διαβούλευση.Δεν δεχόμαστε τους εκλεκτούς των προμηθευτών του δημοσίου.Έχουμε μαζί μας άνεργους νέους, συνταξιούχους, επιστήμονες που δεν βρίσκουν δουλειά, πολύτεκνους”, κατέληξε ο κ. Καμμένος. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ