Κόντρα Καμμένου – Θεοδωράκη – ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίδραση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη προκάλεσαν τα όσα είπε για εκείνον στην ομιλία του ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με συνέπεια να ανέβουν οι τόνοι στη Βουλή.

«Θέλω να πω στον προηγούμενο ομιλητή κάτι πολύ απλό που ίσως δεν τον ξέρει», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Ότι δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και ότι δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας. Υπάρχουν άνθρωποι που δούλεψαν στη ζωή τους. Αυτοί, λοιπόν, οι άνθρωποι που δούλεψαν στη ζωή τους ήταν υποχρεωμένοι να δουλέψουν σε πολλά και μεγάλα μαγαζιά. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη ζωή, είμαστε περήφανοι ότι αυτό που έχουμε κάνει, το έχουμε κάνει με τα δικά μας χέρια».

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Καμμένος, ο οποίος απάντησε: «Κύριε Θεοδωράκη χαίρομαι που ήρθατε να απαντήσετε. Σας λέω, λοιπόν, ότι και εγώ δούλεψα επί παρά πολλά χρόνια και αν λέτε για μια περιουσία που είχε ο πατέρας μου δούλεψε και πλήρωνε φόρους κανονικά, αλλά 20.000 την εκπομπή δεν έπαιρνε κ. Θεοδωράκη. Ούτε έπαιρναν 20.000 οι υπάλληλοι της ΕΡΤ, που σήμερα θέλετε να τους αποκλείσετε από τη δουλειά».  

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Φίλης: Η αντιπολίτευση να στηρίξει την προσπάθεια για το χρέος

Κατάργηση των αντεργατικών μνημονιακών ρυθμίσεων προανήγγειλε ο Σκουρλέτης

Νικολούδης: Ο πατριωτισμός πολλών σταματάει εκεί που αρχίζει να πονάει η τσέπη τους– ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ