Η απάντηση του Άδωνι για τα… spa – Απειλεί με μήνυση την Ένωση Αστυνομικών

«Σήμερα έμαθα από τους δημοσιογράφους ότι έβγαλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδος αυτή την ανακοίνωση, όπου με «φωτογράφιζε», ανέφερε σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky, ο βουλετής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα πραγματικά περιστατικά. Εγώ υποχρεούμαι από την αντιτρομοκρατική, όταν πηγαίνω κάπου να ενημερώνω γιατί θεωρούμαι στόχος τρομοκρατίας. Πράγμα το οποίο έκανα εγγράφως από το γραφείο μου», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας.

«Ουδέποτε δεν έγινε μετακίνηση αστυνομικών», τόνισε λίγο αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Παρασκευά Δρόσο, Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδος, ο οποίος επίσης βρισκόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με την τηλεοπτική εκπομπή, να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη, αλλιώς θα αύριο θα καταθέσει αγωγή για ηθική βλάβη προς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδος και ατομικά στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Και τα χρήματα τα οποία θα επιδικαστούν θα τα χαρίσω στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Έμεινα μονός μου με την οικογένεια μου», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ανέφερε ότι ουδέποτε δεν έγινε μετακίνηση αστυνομικών. «Δεν ήρθε να με φυλάξει κανένας αστυνομικός», είπε ο κ. Γεωργιάδης στην τηλεοπτική εκπομπή «Παρεμβάσεις».

«Δεν πρόκειται να δεχθώ κανιβαλισμό», στη συνέχεια ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ του κ. Γεωργιάδη με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδος, ο οποίος ανέφερε ότι: «Η υπηρεσία μου λειτούργησε λανθασμένα.»

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Φρουρούσαν πρώην υπουργό την ώρα που έκανε spa

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ