Ξυδάκης: Δεν θα μας περιορίσει η συνεργασία με τους ΑΝ.ΕΛ

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών, Νίκος Ξυδάκης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το εκλογικό αποτέλεσμα και την κυβερνητική συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο.

«Η ρητή διατύπωση του Αλέξη Τσίπρα, είναι ότι σχηματίζει κυβέρνηση για να κάνει τη διαπραγμάτευση και να εφαρμόσει το μίνιμουμ πρόγραμμά του. Αυτή την πρόσθετη στήριξη, θα την έκανε ακόμα και με αυτοδυναμία. Δεν νομίζω να περιορίσει τίποτα. Είναι ισχυρός πρωθυπουργός. Νομίζω ότι απευθύνεται πρόσκληση προς όλους τους δυνητικούς εταίρους», σχολίασε αρχικά ο κ. Ξυδάκης και συνέχισε:

«Νομίζω ότι θα απευθύνει μια πρόσκληση προς όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου, για στήριξη, ανοχή και για χρόνο. Αυτή τη στιγμή, όλη η Ευρώπη παρακολουθεί τις κινήσεις Τσίπρα. Πολλοί μιλούν για το άνοιγμα ενός νέου ιστορικού κύκλου. Ότι μπαίνει η Ευρώπη σε μία πιο αναπτυξιακή λογική».

«Νομίζω θα ενημερώνει για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Η συναίνεση θα είναι και σε άλλα μέτωπα. Ακόμα και το ΚΚΕ είπε ότι αν είναι μέτρο είναι φιλολαϊκό θα το ψηφίσουν», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ