Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός ολοκληρώνει το βήμα για την επιστροφή της ελπίδας – ΤΩΡΑ – BINTEO

Για πρωτοφανές ενδιαφέρον έκανε λόγο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 661o εκλογικό τμήμα του δήμου Αθηναίων στην Κυψέλη.

«Σήμερα, ο ελληνικός λαός καλείται να ολοκληρώσει με αποφασιστικότητα αυτό το βήμα που έχει απομείνει, το βήμα για την επιστροφή της ελπίδας, του τερματισμού του φόβου, της επιστροφής της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας στον τόπο μας. Η ευθύνη ανήκει σε όλες και όλες, όσοι θα προσέλθουν στην κάλπη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας.

Και πρόσθεσε: «Το δίλημμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι πιο καθαρό από ποτέ άλλοτε. Σήμερα, αποφασίζουμε, αν αύριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα η τρόικα, για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του κ. Σαμαρά για περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις και μισθούς, για αυξήσεις στους φόρους, για απελευθέρωση πλειστηριασμών, για συνέχεια δηλαδή μίας αποτυχημένης και καταστροφικής πολιτικής λιτότητας δίχως τέλος ή αν από αύριο η χώρα μας θα διεκδικήσει με ασφάλεια στην Ευρώπη όλα όσα αξίζουν στον ελληνικό λαό».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ