Καμμένος: Τη Δευτέρα έρχεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας

«Έχουν μείνει πλέον μόνο τρία 24ωρα, μέχρι την απόφαση του ελληνικού λαού να επανακτήσει την εθνική του κυριαρχία, την αξιοπρέπεια στην οικογένεια», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την περιοδεία του στον Πειραιά, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ.

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και την Κεντρική Δημοτική Αγορά, τόνισε ότι «έχουν μείνει ακόμα τρία 24ωρα, μέχρι ο ελληνικός λαός να επαναφέρει τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, να κυβερνάται η χώρα από μία νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι μέσω e-mail».

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν φοβήθηκαν την εκστρατεία τρόμου. Καταλαβαίνουν ότι έρχεται η ελπίδα. Καταλαβαίνουν ότι τη Δευτέρα έρχεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος και κατέληξε:

«ΟΙ Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε το αναγκαίο καλό, διασφαλίζοντας με τις «κόκκινες γραμμές», τα εθνικά θέματα, τις σχέσεις της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό, τη φορολογία και την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων».

 

Διαβάστε επίσης:

Λοβέρδος: Η χώρα δεν θα αντέξει δεύτερες εκλογές 

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ