Μαζί Δένδιας – Κουμουτσάκος σε εκδήλωση για την εξωτερική πολιτική

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Δημαρχείου Παπάγου στην Τετάρτη το βράδυ, στην εκδήλωση για την Άμυνα και την Εξωτερική Πολιτική με κεντρικούς ομιλητές τους συνυποψήφιους στην Β’ Αθηνών Νίκο Δένδια και Γιώργο Κουμουτσάκο, παρουσία του δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, δημοτικών συμβούλων, περιφερειακών συμβούλων, απόστρατων των ένοπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας. Οι παριστάμενοι είπαν ότι η εκδήλωση ήταν ένα ολοκληρωμένο “σεμινάριο Αμυντικής και Εξωτερικής και πολιτικής”.

Οι Ν. Δένδιας και Γ. Κουμουτσάκος επεσήμαναν πως σε αυτή την προεκλογική περίοδο δεν συζητήθηκαν καθόλου τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, καθώς τα τελευταία χρόνια ούτως ή άλλως είναι «υποβαθμισμένα», λόγω της οικονομικής κρίσης. Σημείωσαν πως πρόκειται για μια διαφορετική εκδήλωση σε αυτή την προεκλογική περιοδο και την χαρακτήρισαν ευκαιρία για ουσιαστική συζήτηση στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Στην εκδήλωση συνέβαλαν με τις καίριες παρεμβάσεις τους και οι έγκριτοι δημοσιογράφοι Αθανάσιος Ελλις και Πηνελόπη Γαβρά. Την ώρα που Δένδιας και Κουμουτσάκος δίνουν τη μάχη στη δύσκολη Περιφέρεια της Β’ Αθηνών, από τον τρόπο που μίλησαν ο ένας για τον άλλον και η συνύπαρξή τους στην εκδήλωση δείχνει ότι, πέραν της προσωπικής φιλίας και της άριστης σχέσης μεταξύ των δύο ανδρών, οικοδομείται και μία σταθερή πολιτική φιλία.    

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ