Μπακογιάννη: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει «τούμπα», σκούρα τα πράγματα

Την άποψη ότι δεν αντέχει άλλες περιπέτειες η μέση οικογένεια, διατύπωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Real fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Υπάρχουν δύο δρόμοι, για να είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι μεταξύ μας: ο ένας δρόμος είναι να κάνει “τούμπα” ο κ. Τσίπρας, να “φάει” δηλαδή όλα όσα έχει πει, π.χ. να γυρίσει και να πει ότι “παιδιά κοιτάξτε, παρέλαβα καμένη γη, κακοί Ευρωπαίοι, κακούργα κοινωνία, γυρίζω ακολουθώ πιστά ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ευρώπη και όλα όσα σας είπα, ξεχάστε τα”», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει “τούμπα”, εντάξει θα προσέλθει σχεδόν ακριβώς στην πολιτική που υποστηρίζουμε. Αν δεν κάνει “τούμπα” και επιμείνει σε αυτά, τα οποία λέει, τότε τα πράγματα είναι πολύ σκούρα για τη χώρα».

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν νομίζω και δεν πιστεύω ότι αντέχει περιπέτειες άλλες η μέση οικογένεια. Π.χ. από τα “λεφτά υπάρχουν” του Γιώργου Παπανδρέου του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη μέχρι το Καστελόριζο περάσαν οκτώ μήνες, αλλά μας κόστισαν δύο ΕΝΦΙΑ. Αρα, η οποιαδήποτε “τούμπα” του κ. Τσίπρα μπορεί να μας κοστίσουν δύο, τρεις, πέντε ΕΝΦΙΑ, δεν ξέρω πόσους. Δεν νομίζω ότι το αντέχει σήμερα η μέση ελληνική οικογένεια».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ