Χρυσοβελώνη: Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι “χαμένη” ψήφος

“Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι “χαμένη” ψήφος” γράφει η υποψήφια Βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο νομό Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η χώρα μας βιώνει μια τεράστια ανθρωπιστική κρίση, αποτέλεσμα μιας άνευ προη-γουμένου λιτότητας, της οποίας το βάρος κατανέμεται άνισα στον πληθυσμό που δεν έχει καμία  ευθύνη για το χρέος. Επίσης, συντελέστηκε μια άνευ προηγουμένου λεηλασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, καθώς και μια βάρβαρη αναδια-νομή εισοδημάτων και περιουσιών, σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Οι οικονομικές ανισότητες που δημιουργήθηκαν, δεν οδήγησαν μόνο στην υπερ-συγκέντρωση πλούτου στους γνωστούς Έλληνες ολιγάρχες, αλλά και σε υπερ-συγκέντρωση ισχύος και επιρροής, γεγονός που αποτελεί πρόκληση και απειλή για την ίδια τη Δημοκρατία.

Οι ασκούμενες στη χώρα μας πολιτικές λιτότητας πρέπει να σταματήσουν άμεσα. Δεν αποτελούν λύση, αλλά καταστροφή, διότι εμποδίζουν την οικονομική ανάπτυξη και χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα για την εφαρμογή αυταρχικών μέτρων. Η εμ-μονή στις πολιτικές της λιτότητας, δεν είναι προσωρινή, όπως ισχυριζόταν η απελ-θούσα κυβέρνηση, αλλά στόχευε στην εφαρμογή ενός ευρύτερου πολιτικού σχε-δίου. Η καγκελάριος Μέρκελ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι επεδίωξαν να καταργήσουν την εθνι-κή κυριαρχία και την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Αυτές οι πολιτικές λιτότητας, που υπαγορεύτηκαν από τους δανειστές και έγιναν δουλοπρεπώς αποδεκτές και υλοποιήθηκαν από τους κκ Σαμαρά και Βενιζέλο, έχουν πλήξει την εθνική κυριαρχία, τη μεσαία τάξη, τον εργαζόμενο, το συντα-ξιούχο. Η λιτότητα δεν μπορεί να έχει ως αντίτιμο τον ανθρώπινο πόνο. Οι δανει-στές  δεν έχουν ως στόχο την επιστροφή των δανεικών, αλλά τον πλήρη έλεγχο της χώρας μας. Η εθνική κυριαρχία αποτελούσε εμπόδιο, προκειμένου να διασφαλί-σουν τα συμφέροντά τους και την επικυριαρχία τους στη χώρα μας.

Τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών λιτότητας είναι πλέον ορατά: α) το Σύν-ταγμα και οι Δημοκρατικοί Θεσμοί έχουν καταλυθεί, β) η Ελλάδα κυβερνάται με μέιλς από εξωθεσμικούς παράγοντες (τρόικα), γ) η μισή Ελλάδα βρίσκεται στο όριο της φτώχειας (στη γλώσσα των αριθμών αυτό μεταφράζεται σε 6,3 εκατ. πολίτες), δ) από τα 2,8 εκ. Ελληνικά νοικοκυριά, τα 2,3 εκ. έχουν φορολογικές οφειλές τις οποίες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν, ε) οι συντάξεις είναι η κύρια πηγή εσόδων για το 48,6% των ελληνικών οικογενειών, και στ) 3,5 εκ. εργαζόμενοι πρέπει να συντηρή-σουν 4,7 εκ. ανέργους ή ανίκανους για εργασία.

Η οικονομία μας δεν βρίσκεται σε ανάκαμψη, ούτε καν σε ύφεση. Έχει απλώς κα-ταρρεύσει.

Η πορεία αυτή πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεσμευόμαστε:

  1. Ότι οι εκλογές της επόμενης Κυριακής θα είναι εκλογές ανατροπής.

  2. Ότι θα σεβαστούμε το Σύνταγμα και τους Δημοκρατικούς Θεσμούς.

  3. Ότι θα ανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια.

  4. Ότι θα σεβαστούμε τις “κόκκινες” γραμμές μας στα εθνικά θέματα.

  5. Ότι η Δικαιοσύνη απερίσπαστη θα διερευνήσει τον τρόπο με τον οποίον η πατρίδα μας εντάχθηκε στο μνημόνιο.

  6. Ότι θα φέρουμε τον Άνθρωπο στο επίκεντρο της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής και όχι τους τραπεζίτες.

  7. Ότι θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την ανεργία και, ιδιαίτερα, εκείνη των νέων.

  8. Ότι θα ανατρέψουμε την κατεδάφιση των εργασιακών σχέσεων και των αμοιβών των εργαζομένων.

  9. Ότι θα ανατρέψουμε το καθεστώς της “παροικίας χρέους” που έχει εγκαθι-δρυθεί στην Πατρίδα μας.

  10. Ότι θα επανεκκινήσουμε την οικονομία και θα δημιουργήσουμε μια κοινω-νία δικαίου, αξιοπρέπειας και ίσων ευκαιριών.

  11. Ότι θα βάλουμε τέλος στην υπερφορολόγηση, η οποία εγκυμονεί κινδύνους για την υπόσταση της ίδιας της μεσαίας τάξης.

  12. Ότι θα εξυγιάνουμε την πολιτική και οικονομική ζωή με συστηματική κατα-πολέμηση της διαφθοράς.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε ως στόχο να βάλουμε την πατρίδα μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Εγγυώμαστε ότι το στόχο αυτόν θα τον υλοποιήσουμε με την εφαρμογή του Εθνι-κού μας Σχεδίου Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, σκοπός του οποίου είναι η θε-σμική και παραγωνική ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι η εγαρμογή του Εθνικού μας Σχεδίου Ανασυγκρότησης και Ανά-πτυξης θα δημιουργήσει τις ικανές, αλλά και αναγκαίες συνθήκες, για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση και την εθνική αναδημιουργία.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, σας καλούμε να ενωθούμε για να  αντιμετωπί-σουμε μαζί το μνημονιακό αυταρχισμό, το φόβο και την κινδυνολογία που μας επέ-βαλαν οι συγκυβερνώντες. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους εθνικούς μας στόχους.

Σας καλούμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα της ελπί-δας, της ανάπτυξης, της δημιουργίας και της αυτοπεποίθησης.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, σας καλούμε να μας δώσετε τη δύναμη για να γράψουμε μαζί το Μέλλον μας Ελληνικά. Για να ξαναβρούμε την Εθνική μας Κυρι-αρχία και Αξιοπρέπεια. Για να αποκτήσουμε μια Ανεξάρτητη Πατρίδα.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι “χαμένη” ψήφος. Η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχει παγιωθεί στις 6-7 μονάδες. Οι Ανε-ξάρτητοι Έλληνες είμαστε το πατριωτικό ανάχωμα στην αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ο πολιτικός φορέας που εγγυάται την πολιτική στα-θερότητα.

Εμείς δεν σας προδώσαμε! Δεσμευόμαστε ότι δεν θα σας προδώσουμε και στο μέλλον”.

Δείτε επίσης:

Κουβέλης: Θα είμαστε στην επόμενη Βουλή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ