“Με αποθεώνουν”, απαντάει ο Βορίδης

Τα θετικά σχόλια που εισπράττει ο Μάκης Βορίδης από τους πολίτες για την δήλωσή του περί μη παράδοσης της χώρας στην αριστερά, αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Στιγμές υπέρτατης πολιτικής ευτυχίας περνά τούτες τις ημέρες της προεκλογικής περιόδου ο Μάκης Βορίδης. Τον ‘εκτόξευσε’, λέει, η δήλωση που έκανε ότι ‘τη χώρα δεν θα την παραδώσουμε στην Αριστερά και θα πράξουμε ό, τι κι αν χρειαστεί’, του έκανε πολύ πιο εύκολο τον προεκλογικό αγώνα: ‘Οπου και να πάω με αποθεώνουν, ακόμα και σε περιοχές όπου η ανεργία χτυπάει κόκκινο, όπως συνέβη στα Νέα Λιόσια. Και ξέρετε γιατί; Επειδή έχω μία άλλη στρατηγική από τους υπόλοιπους υποψήφιους.

Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα δώσει την ψήφο του επειδή το κόμμα που καλείται να ψηφίσει έχει παρουσιάσει λαμπρό πρόγραμμα’. Αυτά λέει ο κ. Βορίδης και κατά έναν τρόπο ευγνωμονεί και τον ΣΥΡΙΖΑ που ‘παραμόρφωσε’, όπως λέει χαρακτηριστικά, τις δηλώσεις του: ‘Όταν είπα πως θα κάνουμε ό,τι κι αν χρειαστεί για να μην παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά, δεν εννοούσα να πάρουμε το όπλα, αλλά να πάμε από σπίτι σε σπίτι, να συναντήσουμε ανθρώπους, να βγούμε στον δρόμο για να αναπτύξουμε την ιδεολογική μας διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ’.

Η νέα στρατηγική στον προεκλογικό αγώνα με την οποία καμαρώνει ο κ. Βορίδης συνοψίζεται στις φράσεις του: ‘Δηλαδή εάν πω στον πατέρα μου, που πολέμησε στον Γράμμο και στο Βίτσι, ότι σκοπεύουμε να μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ κατά 7%, νομίζετε ότι θα πανηγυρίσει; Κατά πάσα πιθανότητα θα μου πει “άι στο διάολο από εδώ, μου έκοψαν τη σύνταξη”. Ετσι προχωρώ σε ιδεολογική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι θα μας κατεβάσουν τις εικόνες, προτάσσω τα ψέματα που λένε για να εκμεταλλευτούν τον πόνο των ψηφοφόρων, ότι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι με τους μετανάστες’».

 

Πηγή: tovima.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ