Επίθεση Σταμάτη στον ΣΥΡΙΖΑ από την Ξάνθη – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ξάνθη βρέθηκε τη Δευτέρα ο Υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, πραγματοποιώντας μια σύντομη επαφή με στελέχη και υποψήφιους Βουλευτής της ΝΔ, ενώ στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Μεταξύ άλλων επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε με σαφή τρόπο πως τάζει «φρούδες ελπίδες» στους πολίτες που δεν μπορεί να ικανοποιήσει ενώ εμμέσως πλην σαφώς ανέφερε πως ο πρόεδρος του κ. Αλέξης Τσίπρας έχει έλλειμμα γνώσης γύρω από βασικά θέματα, παρά τη φιλοδοξία του να γίνει Πρωθυπουργός, όπως τον αριθμό των μελών κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως η ΝΔ έκανε λάθη, τα οποία όμως είχε το θάρρος να τα αναγνωρίσει, αλλά και αδικίες οι οποίες θα αρθούν είτε άμεσα ή σταδιακά. Ερωτηθείς σχετικά διευκρίνισε πως μια από τις αδικίες που θα αποκατασταθούν άμεσα είναι η επαναφορά των επιδομάτων που λάμβαναν οι παλιννοστούντες και τα οποία καταργήθηκαν μέσα σε μια νύχτα, ενώ τόνισε πως και ο ΕΝΦΙΑ δημιούργησε αδικίες οι οποίες ωστόσο θα αρθούν σταδιακά μέσα στο 2015, όπως σημείωσε ο ίδιος.

Όπως σημείωσε «μιλάμε για πολιτικό εκβιασμό που θα τον πληρώσει η χώρα. Για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια παραβιάστηκε το Σύνταγμα γιατί χρειάστηκε αυτό το διάστημα να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκβιάστηκαν εκλογές παρά το Σύνταγμα. Αυτό το πληρώσαμε πριν από μερικά χρόνια και τότε είχαμε παραβίαση του Συντάγματος και σήμερα ακολουθώντας την ίδια μέθοδο κάποιοι που έχουν μοναδικό όραμα να καθίσουν σε κάποια καρέκλα οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές. Ήμασταν στην τελευταία φάση να κλείσουμε το Μνημόνιο και να φύγουμε, έμεναν κάποια πράγματα να τα συμφωνήσουμε».

Ταυτόχρονα αναφερόμενος σε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ίδιο του Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε πως «οι άνθρωποι είναι άσχετοι από τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Η φράση εμείς θα βαράμε νταούλια και οι άλλοι θα χορεύουν σε πληροφορώ ότι έχει δημιουργήσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα στα ξένα Κοινοβούλια. Ο κ. Τσίπρας δεν γνωρίζει βασικά πράγματα, είπε ο είναι 17 οι χώρες της ΕΕ ενώ είναι 19, προστέθηκαν άλλες 2 πρόσφατα. Δεν ξέρει ποιο είναι το σύνολο των δυνατοτήτων της χώρας για την έκδοση γραμματίων του Δημοσίου. Λένε ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ και θα φέρουν άλλον φόρο, αλλά αυτός που θα φέρουν θα είναι τετραπλάσιος».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thrakitoday.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ