Επίθεση Βενιζέλου σε Καμμένο και Θεοδωράκη

Να επικρατήσει η «περίσκεψη και η σωφροσύνη από τους πολίτες που θα βρεθούν ενώπιον της κάλπης» ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφους της Ρόδου.  

Χαρακτήρισε επίσης αναγκαίο το γεγονός να «μην κάνουμε κανένα βήμα προς τα πίσω γιατί θα εξανεμιστούν οι θυσίες των πολιτών» ενώ σημείωσε ότι «στις 25 Ιανουαρίου η χώρα πρέπει να είναι ακέραιη και ο λαός κυρίαρχος».

«Είναι ανάγκη να έχουμε πολιτική σταθερότητα για να σταματήσει η αβεβαιότητα η οποία κάνει κακό και στον τουρισμό» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι «η διαπραγμάτευση με τους ευρωπαίους δεν μπορεί να κάνει κανένα άλλο κόμμα».

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου και του Σταύρου Θεοδωράκη λέγοντας ότι δεν είναι σε θέση να διαπραγματευτούν και ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι η εγγυήτρια δύναμη για μια πολιτική σταθερότητας.

Σε ερώτηση, για την ανεργία και τους ανέργους που ολοένα και αυξάνονται, σημείωσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι η πολιτική σταθερότητα είναι αυτή που θα δώσει θέσεις εργασίας γι αυτό και οι άνεργοι πρέπει να στηρίξουν ΠΑΣΟΚ.

Για τους δυσαρεστημένους του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα απογοητευτούν σύντομα αφού, όπως είπε χαρακτηριστικά, αναζητούν τον παράδεισο αλλά ίσως βρεθούν αντιμέτωποι με την κόλαση.

 

Διαβάστε επίσης:

Πύρρος Δήμας: Δεν υπάρχουν σωτήρες απ’ έξω. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές 

Ο Καρχιμάκης καταγγέλλει υπονόμευση του Παπανδρέου από τον Βενιζέλο 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ