Χατζηδάκης: Σοβαρότητα ή ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Την εκτίμηση ότι «το δίλημμα των εκλογών είναι σοβαρότητα ή ΣΥΡΙΖΑ» διατυπώνει ο υποψήφιος της Β’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, Κωστής Χατζηδάκης σε βίντεο που ανέβασε στο facebook.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικά τις τελευταίες μέρες το τερμάτισε: παροχές χωρίς φορολογικά έσοδα, επενδύσεις χωρίς επενδυτές, θα κόψουνε και νόμισμα – φαίνεται το Νομισματοκοπείο θα γίνει πλέον η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας», αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης και προσθέτει:

«Προσωπικά θεωρώ ότι έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα το δίλημμα των εκλογών είναι τελικά “σοβαρότητα ή ΣΥΡΙΖΑ”».

«Ξέρω, η Νέα Δημοκρατία δεν είναι το κόμμα των αλάθητων.  Όμως, εδώ κρίνεται το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον των οικογενειών μας. Θα είμαστε μια ευρωπαϊκή χώρα ή θα βαλκανοποιηθούμε;», τονίζει ο κ. Χατζηδάκης και καταλήγει:

«Εδώ τα πράγματα είναι πάρα πολύ σαφή: η ΝΔ πρέπει οπωσδήποτε να βγει πρώτη σ’ αυτές τις εκλογές. Διαφορετικά η χώρα θα πάει στα βράχια. Θα μπλέξουμε σε πολύ μεγάλες περιπέτειες. Και γι’ αυτό δεν έχουμε κανένα λόγο να πετάξουμε την ψήφο μας – παρά τη δυσαρέσκεια για κάποια λάθη της ΝΔ – σε μικρά κόμματα. Γιατί αυτό είναι ουσιαστικά επιδότηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα πρέπει να μείνει όρθια και δυνατή και ο μόνος τρόπος είναι η στήριξη της Ν.Δ».

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Κουμουτσάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει την Ελλάδα και την Ευρωζώνη σε περιπέτειες

Κόντρα Κρανιδιώτη –Κασιμάτη για την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ