Κόντρα Κρανιδιώτη –Κασιμάτη για την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές

Φαήλος Κρανιδιώτης και Νίνα Κασιμάτη, υποψήφιοι βουλευτές Β’ Πειραιά με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο κ. Κρανιδιώτης αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «τα λένε μόνοι τους. Όταν στο πρόγραμμά τους είναι συνεδριακή τους απόφαση και κομμάτι του προγράμματός τους για τις ευρωεκλογές και σε σειρά δηλώσεων του κ. Τσίπρα και σειρά στελεχών εκπεφρασμένη η θέση για μονομερείς ενέργειες και ότι δεν έχουν μάλιστα plan b, και το λένε και περιφανώς δηλαδή θα πάνε και θα πούνε: αν μας πείτε “όχι” δεν έχουμε οδό διαφυγής. Αυτό οδηγεί μαθηματικά στη δραχμή, στην έξοδοι από την ευρωζώνη».

«Η ΝΔ δυστυχώς παρόλο που έχει κυβερνήσει ήδη 2,5 χρόνια μιλάει σαν να επιδιώκει να πάρει την εξουσία για πρώτη φορά», σημείωσε από την πλευρά της η κ. Κασιμάτη και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά την κινδυνολογία περί grexit κλπ., εγώ μιλώντας με τον κόσμο καταλαβαίνω ότι δεν αγγίζει κανένα αυτή η κινδυνολογία. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται, με την έννοια ότι δεν το πιστεύει κανείς. Αυτό που έχει αποδειχθεί είναι ότι απέτυχε το παρόν πρόγραμμα και όχι το πρόγραμμα που ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει αυτήν την στιγμή, το οποίο θα βασιστεί σε μια νέα διάρθρωση του χρέους που να μπορεί να βγαίνει».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ