Αναγνώστου: Τα διχαστικά μηνύματα του κ. Τσίπρα

Να σταματήσει «την διχαστική τακτική και τα ρεβανσιστικά κηρύγματα», καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος  Αναγνώστου, με δήλωσή του.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Μετά τις προκλητικές ύβρεις κατά του προσώπου του Πρωθυπουργού από τον διευθυντή του Ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, χθες γίναμε μάρτυρες  δύο ακόμη θλιβερών επεισοδίων. Το πρώτο εκδηλώθηκε το απόγευμα  με τραμπουκισμούς κατά του Γραμματέα της Ν.Δ. κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου στο Περιστέρι. Και το επόμενο  χθες το βράδυ με το διχαστικό και ρεβανσιστικό παραλήρημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα στην ομιλία του στη Ρόδο. 

Καλούμε τον κ. Τσίπρα να σταματήσει την διχαστική τακτική και τα ρεβανσιστικά κηρύγματα και παράλληλα να αποδοκιμάσει ρητά και κατηγορηματικά τους διάφορους «παρατρεχάμενους» και τους  τραμπούκους οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε φαινόμενα λεκτικής και ωμής βίας που δυναμιτίζουν   προεκλογικά το πολιτικό κλίμα. 

Κανένας Έλληνας και καμιά Ελληνίδα δεν δίνουν το δικαίωμα στον κ. Τσίπρα να εκπέμπει διχαστικά  μηνύματα που διαχέουν εκδικητικό πνεύμα στην κοινωνία.

Ο κ. Τσίπρας ας ξανακούσει και ας διαβάσει τι ακριβώς είπε στη Ρόδο και ας προβληματισθεί. Αν βέβαια μπορεί».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ