Χατζηδάκης: Ας πιστεύουμε στα αυτιά μας και όχι στη φαντασία μας – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας: «Ας πιστεύουμε στα αυτιά μας και όχι στη φαντασία μας, σε σχέση με αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσει».

«Οι βασικοί σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές είναι αυτοί που δεν τον πιστεύουν. Αυτοί που νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εννοεί αυτά που λέει. Κάνουν λάθος. Ξέρω τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από το πανεπιστήμιο και φυσικά από τη Βουλή. Και προς τιμήν του εννοούν όσα λένε, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που έλεγε πέντε και εννοούσε δύο, εδώ πρόκειται για διαφορετική περίπτωση», αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης και προσθέτει:

«Πιστεύουν πράγματι ότι με την εκλογή τους θα αλλάξουν την Ευρώπη και τον κόσμο. Και αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τη χώρα, ότι είναι εκτός πραγματικότητας».

«Αλλά ακόμα και αν δεχθούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κωλοτούμπα και θα τα βρει με την Ευρώπη ποια θα είναι η συμφωνία που θα κάνει, ποιο θα είναι το περιεχόμενό της; Δεν θα έχει διαρθρωτικές αλλαγές, δεν θα έχει αποκρατικοποιήσεις, δεν θα έχει άνοιγμα αγορών; Τα αντίθετα από αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα πιστεύουν σε τίποτα από αυτά που θα έχουν να εφαρμόσουν και θα γίνει μία χαοτική κατάσταση», σημειώνει και καταλήγει:

«Η χώρα και πάλι θα πάει στα βράχια. Ας πιστεύουμε στα αυτιά μας και όχι στη φαντασία μας, σε σχέση με αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσει».

 

 

Διαβάστε επίσης:

Δερμεντζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκάθαρη άποψη για το ζήτημα του χρέους 

Σπυράκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χτυπάει τα νταούλια 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ