Στο Μεσολόγγι ο Αντώνης Σαμαράς – ΦΩΤΟ

Την πόλη του Μεσολογγίου επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού ξεκίνησε από το δημαρχείο της πόλης, όπου τον υποδέχθηκαν, ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, μέλη της δημοτικής Αρχής, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και υποψήφιοι βουλευτές, ενώ έξω από το δημαρχείο ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί πολίτες.

 «Η πόλη του Μεσολογγίου σας υποδέχεται σήμερα με μια πολύ καλή εξέλιξη που φυσικά φέρει την σφραγίδα σας, αφού υλοποιήθηκε η απόφαση για μεταφορά του λιμενικού ταμείου στον δήμο Μεσολογγίου. Από σήμερα λοιπόν το λιμενικό ταμείο είναι δημοτικό και αυτό το οφείλουμε σε εσάς», ανέφερε ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος.

Στη συνέχεια ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να παρέμβει ώστε να επανασυσταθεί η Ακαδημία Ελευθερίας, ενώ σε ό,τι αφορά το αρχαιολογικό μουσείο ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό πως τελείωσαν οι μελέτες και ότι απαιτούνται 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να κατασκευαστεί.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς εξήγγειλε την ανάληψη πρωτοβουλιών, ώστε να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του αρχαιολογικού μουσείου, αλλά και να αναβαθμιστούν, το νοσοκομείο και το ΤΕΙ.

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Αγρίνιο, ο Αντώνης Σαμαράς περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου μίλησε με πολίτες, οι οποίοι του ανέφεραν προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μεσολόγγι, όπως, μεταξύ άλλων, τα λειτουργικά προβλήματα του νοσοκομείου, αλλά και για το ΤΕΙ. Επίσης συναντήθηκε με νέους και νέες σε κεντρική καφετέρια της πόλης και συνομίλησε μαζί τους.

Η περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στην Αιτωλοακαρνανία συνεχίζεται με επίσκεψη στο Αγρίνιο, όπου θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στις 6:30 το απόγευμα.

 

Πηγή φωτογραφιών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα σε ένα “ροζ συννεφάκι” 

Μητσοτάκης: Δεύτερες εκλογές θα είναι καταστροφικές για τη χώρα 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ