Οι εξηγήσεις του Ντινόπουλου για το επίμαχο βίντεο

Με τον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Αργύρης Ντινόπουλος, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για τον Φώτη Κουβέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Ντινόπουλος εξήγησε όσα αναφέρθηκαν σε συνάντηση φίλων, που τον στηρίζουν στην προεκλογική περίοδο. Σημειώνεται ότι οι αναφορές αποτέλεσαν προϊόν βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε για μία ώρα στο διαδίκτυο.

Όπως δήλωσε ο υποψήφιος της ΝΔ, στη συνάντηση αυτή, κάποιος εκ των συνδαιτυμόνων έκανε λόγο για «άδειασμα» του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα και ο ίδιος σχολίασε: «Ο Φ. Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («Πληρώθηκε καλά») από τον ΣΥΡΙΖΑ, που αφού τον έβαλαν να σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων».

Ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση δεν μίλησε απαξιωτικά για τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και ότι με τη φράση «πληρώθηκε καλά» εννοούσε το γεγονός ότι τον εξαπάτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που του υποσχόταν συνεργασία και τελικά, μετά την ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, τον άδειασε.

 

Διαβάστε επίσης:

Αντιπαράθεση Ντινόπουλου-Καφαντάρη για τη συνέντευξη Τσίπρα στη Realnews – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ