Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί – ΒΙΝΤΕΟ

Την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στα Ιωάννινα, ενώ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι με αυτά που σκέφτονται να εφαρμόσουν θα οδηγήσουν τη χώρα στη χρεωκοπία, και ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί».

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς, επισήμανε ότι ο ελληνικός λαός τα τελευταία 2,5 χρόνια, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά, ωστόσο διευκρίνισε ότι οι Έλληνες ξέρουν πολύ καλά ότι αυτοί που «τάζουν τα πάντα θα τα πάρουν πίσω στα πολλαπλάσια».

Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης Σαμαράς, τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν την Ελλάδα, στην Ευρώπη και ότι δεν θα πρέπει να συγκρουστούμε μαζί τους γιατί θα χαθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις, τα χρήματα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και 15 δισ. από το πακέτο Γιούνκερ, τα οποία χρήματα, «είναι το όχημα για την ανάπτυξη».

Συνεχίζοντας την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σαμαράς, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Κώστα Λαπαβίτσα, ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ, εφαρμόσει όσα λέει, σημαίνει ότι θα συγκρουστεί  με την Ευρώπη» ενώ πρόσθεσε ότι «δεν μπορούμε να τα τινάξουμε όλα στον αέρα, για αυτούς που θέλουν να συγκρουστούν με την Ευρώπη».

Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε ότι στις 25 Ιανουαρίου, «ο λαός παίρνει την τύχη στα χέρια του» και θα νικήσει ολοκληρωτικά τον λαϊκισμό.  

 

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

 

Διαβάστε επίσης:

Ο καφές του Σαμαρά στην Ηγουμενίτσα – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ