Το βίντεο Ντινόπουλου και οι αντιδράσεις

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Αργύρη Ντινόπουλου για τον Φώτη Κουβέλη σε προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων του πρώην υπουργού.

«Αυτός άστον. Αυτός πληρώθηκε καλά», απάντησε ο κ. Ντινόπουλος, όταν κάποιος ψηφοφόρος του ανέφερε το όνομα του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Αναφερόμενος στο θέμα ο Αργύρης Ντινόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να  βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα ! Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στο άδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του ( « Πληρώθηκε καλά !» ) από τον ΣΥΡΙΖΑ που , αφού  τον  έβαλαν ( μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές , μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που – στην συγκεκριμένη περίπτωση- συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά !»

ΔΗΜΑΡ: Να αποδοκιμάσει δημόσια ο Πρωθυπουργός τον Ντινόπουλο

Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοκρατικής Αριστεράς, που καλεί τον Πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία να αποδοκιμάσουν τον πρώην υπουργό.

«Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ και προσθέτει: «Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά».

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Ντινόπουλου εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία επισυνάπτει και το επίμαχο βίντεο που έχει αναρτήσει η Αυγή στο κανάλι της στο Youtube.

«Τα όσα απαράδεκτα αναφέρει σε προεκλογική του συγκέντρωση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ.Ντινόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μιλά ακόμα και για χρηματισμό του κ.Κουβέλη, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ και το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εκλεκτοί του κ.Σαμαρά λίγες μέρες πριν ο ελληνικός λαός τους δείξει την οριστική πόρτα εξόδου», τονίζει η Κουμουνδούρου.

 

Διαβάστε επίσης:

Αντιπαράθεση Ντινόπουλου-Καφαντάρη για τη συνέντευξη Τσίπρα στη Realnews – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ