Παππάς: Ματαιοπονεί η ΝΔ για το θέμα του Grexit

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου το Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις εκλογές, το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σχολίασε και τα δημοσιεύματα του διεθνή τύπου που μιλούν για Grexit.

«Δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να πούμε σε αυτό. Καλούμε τον κόσμο να παρατηρήσει με προσοχή τις δηλώσεις των διεθνών παραγόντων, της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης του κ. Κατάινεν -που κάθε άλλο παρά αριστερός είναι- ακόμα και της καγκελαρίας της ίδιας που ήρθε να διαψεύσει το γνωστό δημοσίευμα του Spiegel που επανέφερε το θέμα».

«Ματαιοπονεί η ΝΔ, αν επιχειρεί να ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία με βάση αυτό το θέμα. Ο κόσμος είναι ψύχραιμος. Παρατηρεί, γνωρίζει και αναγνωρίζει όσους εντός της χώρας προσπαθούν να αποκρύψουν ή να διαστρεβλώσουν όσα πραγματικά συμβαίνουν στην Ευρώπη».

Αναφερόμενος στην πολιτική που θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον κερδίσει τις εκλογές, ο κ. Παππάς τόνισε ότι «συνέχεια του κράτους θα ισχύσει, δεν θα ισχύσει η συνέχεια του Μνημονίου», ενώ έκανε λόγο για «δημοκρατικό δικαιώμα του ελληνικού λαού να επιλέγει την πολιτική που θα ασκηθεί».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ