Κουβέλης: Γι’ αυτό “ναυάγησε” η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Τους λόγους για τους οποίους «ναυάγησε» η συνεργασία της Δημοκρατικής Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο Mega.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε ότι «στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρός του μίλησε για την ανάγκη προσχώρησης στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» και υπογράμμισε:

«Δεν είχαμε συζητήσει ούτε για ψηφοδέλτια, ούτε για άλλα ζητήματα, διότι εκείνο που προείχε για μας ήταν η προγραμματική συμφωνία».

«Δεν είχα άρνηση να πουν ότι διαφωνούν σε αυτό, απλώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στην εκδήλωση που είχε και με έναν δημόσιο τρόπο είπε ότι το πρόγραμμά μου είναι η προγραμματική πρόταση που έκανα στη Θεσσαλονίκη. Για μας το μείζον, το σημαντικό ήταν η προγραμματική συμφωνία, η οποία δεν προέκυψε», σημείωσε ο Φώτης Κουβέλης και πρόσθεσε:

«Δεν ξεγελαστήκαμε, μπήκαμε σε μία διαδικασία με απόφαση των συλλογικών μας οργάνων. Η διαδικασία ήταν η διαμόρφωση μιας πολιτικής συμφωνίας και στο βαθμό που αυτή δεν επετεύχθη, δεν υπήρξε περαιτέρω συνεργασία».

«Δεν εξαπατηθήκαμε, ούτε θεωρώ ότι μπήκε ο ΣΥΡΙΖΑ στη λογική να συζητήσει μαζί μας για να μας εκδικηθεί αναφορικά με εκείνο που κάναμε το 2010, όταν για πολύ συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι παρόντες, αποχωρήσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και κάναμε τη ΔΗΜΑΡ», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. 

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ