Επίθεση στη ΝΔ για την Γκερέκου και τον Οικονόμου

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την Κάτια Μακρή, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και υποψήφιος βουλευτής Αρκαδιας με το ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Ήταν ηθικά απαράδεκτο και πολιτική η ΝΔ να κάνει αυτά που κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή να στηρίζει ανθρώπους και να μετακινεί ανθρώπους στην προσπάθειά της μήπως και μειώσει τη διαφορά, οποίοι ήταν με το ΠΑΣΟΚ -η κ. Γκερέκου είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες ότι θα κατέβει με το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα και επειδή άκουσα για τον κ. Οικονόμου να μαζεύει ό,τι βρίσκεται γύρω χωρίς καμία αρχή και να εξαγοράζει – χωρίς εισαγωγικά ή εντός εισαγωγικών πρόσωπα με μία θέση σε ψηφοδέλτιο», ανέφερε για να προσθέσει:

«Δηλαδή να σας πω κάτι όταν παίρνεις έναν υποψήφιο και τος τάζεις μια έδρα στο Επικρατείας, η ΝΔ δεν έλεγε ότι ήταν εξαγορά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε βουλευτές;

Σήμερα το ερώτημα στη ΝΔ είναι όταν παίρνείς έναν υποψήφιος και το πας στο Επικρατείας είναι εξαγορά ή δεν είναι;».

«Υπήρξε μια κατηγορία και όλοι μαζί είπαμε ότι δεν υπήρχε καμία εξαγορά. Και κατηγορούσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τον τρόπο του -και το έλεγε και η ΝΔ αυτό, δεν είναι δικά μου λόγια- ότι εξαγοράζει βουλευτές βάζοντας τους στα ψηφοδέλτια», τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ