Σαμαράς: Επικίνδυνα τα ψευτονταηλίκια του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Την πεποίθηση του ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου, εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Χαλκίδα, επιτιθέμενος ταυτόχρονα στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς, μιλώντας για την στήριξη από τους Ευρωπαίους, αλλά και τα χρήματα που θα δοθούν στη χώρα μας από το πακέτο Γιούνκερ, τόνισε ότι «κάποιοι θέλουν να τα τινάξουν όλα στον αέρα» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, για «επικίνδυνα ψευτονταηλίκια».

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς, παραδέχτηκε ότι τα προηγούμενα χρόνια για τον ελληνικό λαό ήταν δύσκολα και υπογράμμισε ότι στα αμέσως επόμενα χρόνια θα υπάρξει φορολογική μείωση, ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις, θα ενισχυθούν τα ασφαλιστικά ταμεία και ότι τα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ θα πηγαίνουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Από την Χαλκίδα, ο κ. Σαμαράς, επισήμανε ότι «έχουν τελειώσει οι εποχές που οι πολιτικοί λένε ότι λεφτά υπάρχουν» και πρόσθεσε ότι όσοι υπόσχονται πολλά είτε κοροϊδεύουν είτε θα τα πάρουν στο μέλλον σε πολλαπλάσιο βαθμό, διευκρινίζοντας ότι «δεν πρέπει  να επιτρέψουμε στη χώρα να πέσει θύμα κάλπικων υποσχέσεων».

Ο Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στις εκλογές τόνισε ότι στις 25 Ιανουαρίου, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να δώσει «μία τελειωτική ήττα στον λαϊκισμό».

 

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ