Σταμάτης: Ο Τσίπρας δεν είπε κουβέντα για τον εσωτερικό δανεισμό

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι οι θέσεις που έχουν εκφράσει στελέχη του όπως ο κ. Τόλιος και ο κ. Μηλιός αποτελούν πράγματι μέρος του “προγράμματός” του», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, σχολιάζοντας την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο διαρκές συνέδριο του κόμματος.

«Σκόπιμα σήμερα ο κ. Τσίπρας απέφυγε να αναφερθεί στις Πολιτικές Αποφάσεις και στη Διακήρυξη του κόμματός του για τις Ευρωεκλογές, όπου σαφώς αναφέρεται ότι “θα χρησιμοποιηθούν όλα τα όπλα”, δηλαδή ακόμη και η διακοπή τόκων και χρεολυσίων και η χρεοκοπία», τονίζει ο κ. Σταμάτης και προσθέτει:

«Προτίμησε να μιλήσει για το δήθεν πρόγραμμά του, προτρέποντάς μας μάλιστα να το διαβάσουμε. Δεν προέτρεψε όμως να διαβάσουμε τα πραγματικά κείμενα της χρεοκοπίας και της εξαθλίωσης. Δεν είπε κουβέντα για τον εσωτερικό δανεισμό με έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου από τις καταθέσεις των Ελλήνων, ακόμη και των μικροκαταθετών».

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι οι θέσεις που έχουν εκφράσει στελέχη του όπως ο κ. Τόλιος και ο κ. Μηλιός αποτελούν πράγματι μέρος του “προγράμματός” του. Άλλους μάρτυρες δεν χρειαζόμαστε», καταλήγει η δήλωση του υπουργού Επικρατείας.

 

Διαβάστε επίσης:

Αθανασίου: Δεν νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συνεργαστεί με τον κ. Βενιζέλο

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την χώρα στην χρεοκοπία – ΒΙΝΤΕΟ 

Το απρόοπτο στην ομιλία του Παπανδρέου 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ