Βενιζέλος: Θλιβερό συμβάν το κόμμα Παπανδρέου – ΒΙΝΤΕΟ

«Η θέση του Γιώργου Παπανδρέου είναι στους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του.

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διασπάσει την παράταξη. Είναι θλιβερό συμβάν η πρωτοβουλία Παπανδρέου να ιδρύσει κόμμα», σχολίασε αρχικά ο κ. Βενιζέλος και συνέχισε:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι στενοχωρημένο και αποφασισμένο, συσπειρωμένο και επίμονο. Πρέπει να παίξει σταθεροποιητικό και εγγυητικό ρόλο».

«Η θέση του Γιώργου Παπανδρέου, είναι στους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ. Το ζήτημα των εκλογών, δεν είναι ο Παπανδρέου αλλά η μοίρα της χώρας», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις εκλογές, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «Αυτοδυναμίες δεν υπάρχουν. Αναγκαιότητα είναι οι συνεργασίες και όχι η επανάληψη εκλογών».

Μιλώντας εκ νέου για το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου επισήμανε: «Εμείς, πρέπει να συνεισφέρουμε και τη σταθερότητα και το προοδευτικό πρόσημο. Το ΠΑΣΟΚ διαχειρίστηκε την κρίση και έμεινε σταθερό χρόνια. Ο Παπανδρέου ήταν κατά βάση στο εξωτερικό. Έχουμε ιστορική υποχρέωση απέναντι στον Ανδρέα Παπανδρέου. Με ενδιαφέρει η ακεραιότητα και η προοπτική της Παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ δέχθηκε ένα πλήγμα γιατί υπάρχει μια απόπειρα διάσπασης. Θα το ξεπεράσουμε».

Κλείνοντας, σχολιάζοντας το δημοσίευμα των Financial Times που χαρακτήριζαν τον Γ. Παπανδρέου ως ρυθμιστή των εκλογών, είπε: «Ο λαός είναι ο ρυθμιστής των εκλογών».

Δείτε τα βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα οι ανακοινώσεις για το κόμμα του Παπανδρέου

Καρύδης: Ο Παπανδρέου καταπάτησε την ιστορική παρακαταθήκη του Ανδρέα

Παραιτούνται 3 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ