Λοβέρδος: Θα μετατραπούμε σε καρικατούρα των εκλογών;

«Δεν ξέρω πως θα πει το κόμμα του ο Παπανδρέου, ξέρω ότι δεν πρέπει να το κάνει», τόνισε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Real Fm 97.8 στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

«Οι εκτιμήσεις αυτή τη στιγμή δίνουν το ΠΑΣΟΚ ως Τρίτη δύναμη ή λίγο πιο πίσω από την Τρίτη θέση, χωρίς το κόμμα του Παπανδρέου. Εμείς πηγαίναμε για τρίτο κόμμα. Τώρα με τις καινούργιες συνθήκες δεν μπορώ να σας πω», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Δεν βλέπω θέμα μη εισόδου στη βουλή, αλλά βλέπω έναν άγνωστο χ. ο άγνωστος χ είναι πως θα διαμορφωθούν οι εξελίξεις μετά το κόμμα Παπανδρέου».

«Χθες που ήμουν στο γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου στη βουλή με τους άλλους πέντε συναδέλφους προσπαθούσαμε να τον μεταπείσουμε να μην το κάνει, λέγοντάς του επιχειρήματα και από ότι φαίνεται δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Μας είπε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα, δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια αυτό πάντως έτσι μας είπε και μένει να δούμε τι θα κάνει», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε:

«Αν αυτό γίνει η δική μου οπτική γωνία προσέγγισης είναι ότι δεν θα πρέπει να ακολουθήσουμε μία λογική διάσπασης δηλαδή εσωτερικής αντιπαράθεσης, αλλά να κοιτάξουμε τα θέματα της χώρας και τα θέματα των πολιτών της. Θα τα καταφέρουμε ή θα μετατραπούμε σε καρικατούρα των εκλογών;».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Αδημονία του κ. Τσίπρα να αρπάξει την καρέκλα 

Υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών ο Μιχαήλ Θεοχαρίδης – ΤΩΡΑ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ