Άνοιγμα του Καμμένου σε Καπερνάρο-Γιαταγάνα

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, με αντικείμενο τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ευχαρίστησε τους βουλευτές που «κράτησαν συμπαγή στάση» και, όπως είπε, «αποδείξαμε ότι ήμασταν μέχρι σήμερα ρυθμιστές και αύριο θα είμαστε εγγυητές σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

Μιλώντας νωρίτερα σε δημοσιογράφους, ο κ. Καμμένος προέβλεψε «πολύ σημαντικές εξελίξεις με την αποχώρηση Σαμαρά- Βενιζέλου, που, απ’ ό,τι φαίνεται, έχουν τελειώσει και για τα κόμματά τους». Είπε επίσης ότι το κόμμα του ζητά κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να υπάρξει μια άλλη πολιτική, «διαφορετική από αυτήν που οδηγεί στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού και θα επαναφέρει την εθνική κυριαρχία», ενώ απέκλεισε τη Χρυσή Αυγή από μιά κυβέρνηση εθνικής ενότητας, καθώς και τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο.

Προτίθεται, όπως είπε στους δημοσιογράφους, να πραγματοποιήσει άνοιγμα σε βουλευτές που έφυγαν από τους ΑΝΕΛ, «αλλά κράτησαν σταθερή στάση», αναφέροντας τα ονόματα του κ. Καπερνάρου και της κυρίας Γιαταγάνα, για την οποία είπε ότι δεν έχει «κλείσει» με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καμμένος απέκλεισε τους βουλευτές που ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα ανακοινώσει τη συνεργασία του κόμματός του με 22 κινήματα ενόψει εκλογών, ενώ δεν αποκλείεται ο Κώστας Ζουράρις, που ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ με το κόμμα του «Πυρίκαυστος Ελλάδα», να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Επίσης ο κ. Καμμένος είπε ότι θα κατεβάσει σε κάθε περιφέρεια έναν άνεργο ως υποψήφιο βουλευτή συμβολικά, τα έξοδα του οποίου θα καλύψει το κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου σε ποσοστό 80% έχουν κλείσει τα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ, σύμφωνα δε με τον επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα Παναγιώτη Σγουρίδη, υπάρχει διπλάσια ροή υποψηφίων απ’ ό,τι στο παρελθόν.

Ο κ. Καμμένος θα ξεκινήσει τις προεκλογικές του περιοδείες στις 6 Ιανουαρίου, αρχής γενομένης από την Αλεξανδρούπολη.

Για τις δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν να παλεύει για την είσοδό του στη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε αισιόδοξος και παρέπεμψε στις εκλογές του 2012, όταν και τότε, όπως είπε, τον έφεραν εκτός Βουλής και τελικά συγκέντρωσε πάνω απο 10% την πρώτη φορά και περίπου 8% τη δεύτερη.

Τέλος κληθείς να σχολιάσει τα όσα ακούγονται περί του φερόμενου νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Καμμένος είπε: «Ας το κάνει πρώτα και βλέπουμε».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Κρίσιμη συνεδρίαση στη ΔΗΜΑΡ 

Τι θα αναφέρει το Προεδρικό Διάταγμα 

Οι πανηγυρισμοί της Ραχήλ Μακρή για το αποτέλεσμα – ΦΩΤΟ 

Χαμογελαστός ο Καμμένος με τον Κουίκ μετά την ψηφοφορία – ΦΩΤΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ